Huizen, ( pressreleasecollection ) 24 November, 2009 - www.colorholland.nl “De winterschilder extra voordelig”.

De winterschilder van Schildersbedrijf Color Holland geeft aan alle particulieren een korting van € 25,00 per man, per dag.

Schildersbedrijf Color Holland heeft het doel om al haar vaste en nieuwe klanten extra mogelijkheden te geven om gebruik te maken van de premie voor de winterschilder.

Bedrijven en andere instellingen, zoals banken verzorgingstehuizen, hotels, die gebruik maken van de winterschilder krijgen van Schildersbedrijf Color Holland € 12,50 korting per man, per dag.

U het voordeel en wij het werk. Daar komt bij dat Schildersbedrijf Color Holland in de periode dat de winterschilder actief is, bijzondere Sikkens producten gebruikt die speciaal voor de winterschilder gemaakt zijn.

Schildersbedrijf Color Holland bezit eigen schaftwagens met toiletten, zodat onze schilders ook in de wintermaanden er lekker warmpjes bij zitten.

Voor alle projecten van de winterschilder wordt uiteraard, net als voor elk ander project van Schildersbedrijf Color Holland, een garantiecertificaat afgegeven. Daarbij ontvangt u een OHC onderhoudscontract waardoor wij u zelfs een garantie kan geven van 10 (tien!) jaar. Wij hebben inmiddels meer dan 320 OHC onderhoudscontracten.

Woningen die ouder dan twee jaar zijn vallen nu in het lage 6 % BTW tarief, waardoor u eveneens extra korting heeft.

De onderhoudscontracten voor het binnenwerk beginnen inmiddels ook vorm te krijgen. Sommige opdrachtgevers kiezen ervoor elk jaar het binnenwerk even bij te werken. Dat zijn natuurlijk bij uitstek geschikte opdrachten voor de winterschilder.

Bel nu 035 52 649 38 voor de winterschilder. Schildersbedrijf Color Holland is er klaar voor!

Voor de winterschilder moet u bij Schildersbedrijf Color Holland zijn, gegarandeerd goed werk!

Schildersbedrijf Color Holland BV
Postbus 114
1270 AC Huizen
T +31 35 52 649 38
F +31 35 52 431 99
info@colorholland.nl
www.colorholland.nl

###

0 comments:

 
Top
Powered by Olark