Utrecht, Nederland ( PressReleaseCollection ) November 10, 2009 – www.toysxl.nl ; “Brandweer loopauto van Little Tikes openingsactie bij toysxl.nl“.

De brandweer loopauto van Little Tikes voor 14,99 is een van de openingsaanbiedingen in de nieuwe webshop van Toys XL. Hiermee pak je als klant al direct 15,- voordeel ten opzichte van de gangbare prijs.

De Little Tikes brandweer loopauto is leuk voor kinderen die net kunnen lopen. Ze kunnen door te lopen de auto bewegen. De voertuigen van Little Tikes zijn erg stevig waardoor kinderen niet kunnen vallen.

Toys XL lanceert op maandag 2 november officieel haar webshop.“De eerste openingsaanbiedingen starten op donderdag 5 november, maar het feest gaat door tot het einde van de maand.”, aldus Jaap Tiemens. De Little Tikes brandweer loopauto is een van deze mooie acties. Ook Nintendo DS Lite, Little People en NintendoWii zijn extra voordelig. Deze speciale acties zijn terug te vinden op www.toysxl.nl en zijn onderdeel van het grote assortiment van Toys XL.

Toys XL staat, behalve voor de ruime collectie en scherpe prijzen, voor service. In de fysieke winkels komen deze kernwaarden terug in flexibele openingstijden, ruime parkeergelegenheid, een groot assortiment en in de deskundigheid van het personeel. Met de komst van de nieuwe online webshop worden deze nog verder vergroot. Met name door de mogelijkheid om producten te reviewen. Dit wordt binnen de speelgoedbranche nog nauwelijks toegepast.

Een andere opvallende service van de Toys XL webshop is dat klanten ook de mogelijkheid hebben hun artikelen te ruilen of terug te brengen in één van de 19 vestigingen in het land. Deze zijn te vinden in Alkmaar , Almere, Amsterdam Osdorp, Arnhem, Beek, Breda, Den Haag, Eindhoven, Enschede, Groningen, Hengelo, Hoofddorp, Leeuwarden, Middelburg, Muiden, Roermond, Rotterdam, Utrecht Kanaleneiland en Utrecht the Wall. Bij deze vestigingen kan het probleem direct worden verholpen of kan worden gekeken voor een alternatief artikel.

Kom dus snel kijken op onze nieuwe webshop www.toysxl.nl en profiteer van de geweldige actie aanbiedingen die tot eind november a.s. geldig zijn. Als je je nu registreert als klant van Toys XL, krijg je een kortingscoupon ter waarde van 15,- die je in een van onze vestigingen kan besteden.

We zien jullie graag snel online!

TOYS XL
Jaap Tiemens
Winthontlaan 8
3526 KV, Utrecht
The Netherlands
+31(0)30 28 55 000
http://www.toysxl.nl


###

0 comments:

 
Top
Powered by Olark