Weesp, Nederland ( pressreleasecollection ) november 18, 2009 - www.sell-plan.nl “Relatiegeschenken of promotionele artikelen bestel je bij Sell-Plan”

Relatiegeschenken of promotieartikelen kunnen een grote rol spelen. Zeker in deze economisch mindere tijden, blijken bedrijven op zoek te zijn naar creatieve manieren om hun medewerkers en of klanten te motiveren. Iets standaards is momenteel niet goed genoeg. Sell-Plan in Weesp heeft verschillende verrassende en creatieve concepten ontwikkeld en kan naast haar adviserende rol, daadwerkelijk produceren, zodat uw bedrijfsnaam of merk blijft hangen bij de juiste doelgroep.

Onlangs is een compleet nieuwe website van sell-plan geïntroduceerd en hierin staat bijvoorbeeld een Top 5 van relatiegeschenken en promotionele artikelen vermeld. Vaak spelen deze artikelen in op het seizoen en is er gekozen uit niet traditionele promotionele artikelen, zoals de balpen en het memoblokje wat traditioneel gezien het meest afgenomen wordt.

Waarom?
Sell-Plan is ruim 20 jaar toonaangevend op de markt van relatiegeschenken, premiums en Gifts. Zo heeft Sell-Plan recent nog aan de basis gestaan van allerlei productintroducties zoals de promotionele Poken, www.logoyourpoken.nl Naast het actiematig inzetten van premiums en relatiegeschenken stelt Sell-Plan onder de naam All-in merchandise collecties samen en verzorgt zij de totale voorraadbeheer en distributie van de branded artikelen voor diverse bedrijven zoals Vodafone, Imtech, Florius en Holland Casino.

Voordelen
Sell-Plan heeft een uitstekende reputatie op het gebied van ontwikkeling, productie en creativiteit. Alles is onder een dak: Van een ontwerpteam van zowel producten als grafische designs, webbased tools voor collectiebeheer tot de coördinatie van (Verre Oosten) producties en de uiteindelijke aflevering op consumentenniveau.

Wat heeft Sell-Plan te bieden?
Sell-Plan biedt een breed scala aan mogelijkheden:
- Vormgeving, DTP en productontwikkeling
- Marketing Communicatie en conceptontwikkeling
- Grafische producties
- Warehouse en voorraadbeheer
- ICT oplossingen, zoals webbased shops
- Actiematige promotionele artikelen en concepten
- Advies en productie
- Via haar andere divisie Loyalty-Plan, allerlei kort- en langlopende loyaliteits-, spaar- en incentiveprogramma’s

Bent u geïnteresseerd? Neem dan snel contact met ons op via +31(0)294 492 474 of via info@sell-plan.nl

Femke Jansen
Sell-Plan Nederland
Flevolaan 38
1382 JZ Weesp
The Netherlands
+31(0)294 492 472
http://www.sell-plan.nl

###

0 comments:

 
Top
Powered by Olark