Bussum, Nederland ( PressrelaseCollection ) augustus 14, 2009 – “Vacatures voor Sociale Zekerheid Specialisten”.

Dankzij de door NIG Sociale Zekerheid unieke vacature website www.vacaturediner.nl hebben veel Sociale Zekerheid specialisten de weg gevonden naar de volgende stap in hun carrière.

Klantmanager Inkomen, Reintegratieconsulent, WMO consulent of Schuldhulpverleners, velen hebben dankzij de informele diners met medewerkers van NIG Sociale Zekerheid informatie ingewonnen van de mogelijkheden en voordelen om als gedetacheerde te werken via deze organisatie te werken.

‘Het werkt!’ zegt Faizel Lynch, directeur NIG Sociale Zekerheid. ‘Tijdens een diner gezamenlijk de mogelijkheden bespreken van een voortzetting van de carrière van Sociale Zekerheid specialisten als gedetacheerde via NIG Sociale Zekerheid. Wij leren de mensen veel beter kennen tijdens onze vacaturediners en kunnen wij in alle rust alle informatie geven over het werken als gedetacheerde via NIG Sociale Zekerheid in een sfeer dat bij ons past, professioneel, sympathiek en infomeel’

‘Het gelukkige gevolg is dat velen daarna de overstap willen maken!’, aldus Faizel Lynch.

‘Wij kunnen nog veel nieuwe collega’s gebruiken. Nog steeds zijn wij op zoek naar bijvoorbeeld, Klantmanagers Inkomen, Casemanagers, Consulenten Werk en Inkomen, Wmo consulenten en Reïntegratieconsulenten’ Op onze website, www.nigsocialezekerheid.nl is een compleet overzicht te vinden van alle vacatures die wij op dit moment hebben.’

NIG Sociale Zekerheid is één van de detacheringdivisies van de Nederlandse Interim Groep, een jong en dynamisch bedrijf dat in korte tijd is uitgegroeid tot een succesvolle onderneming met landelijk meer dan 600 werknemers.

NIG Sociale Zekerheid is een gespecialiseerde detacheringorganisatie, die zich richt op diverse functies binnen gemeenten, ministeries en uitkeringsinstanties.

Directeur NIG Sociale Zekerheid.

Faizel Lynch
NIG Sociale Zekerheid
Parklaan 48
1405 GR Bussum
The Netherlands
+31(0)35 62 50 505
http://www.vacaturediner.nl

###

0 comments:

 
Top
Powered by Olark