Bussum, Nederland ( PressReleaseCollection ) augustus 10, 2009 – “Vacature beleidsmedewerker handhaving ruimtelijke ordening”.

Ben jij op zoek naar een avontuurlijke baan als beleidsmedewerker handhaving ruimtelijke ordening, waarbij jij jouw juridische kennis en ervaring volledig kan ontplooien? Bel dan direct met NIG Bestuursrecht.

NIG Bestuursrecht is wegens succes en uitbreiding op zoek naar beleidsmedewerkers voor handhaving ruimtelijke ordening die een volgende stap willen maken in hun carrière. Ben jij de specialist die op zoek is naar de zekerheid van een vaste baan, maar graag kennis wil maken met diverse organisaties en projecten, dan komen we graag in contact met jou!

Wie zoeken wij?
Als beleidsmedewerker handhaving ben jij verantwoordelijk voor de juridische kwaliteit van de handhavingprocedures. Je ondersteunt de toezichthouders, stelt handhavingbeschikkingen op, je vertegenwoordigt de gemeente in rechte m.b.t. de behandeling van bezwaar- en beroepsprocedures.

Functie-eisen
Voor deze functie zijn wij op zoek naar kandidaten met minimaal een HBO werk- en denkniveau en heb je ervaring met de handhavingpraktijk van de Ruimtelijke Ordening en de Woningwet. Als persoon kenmerk je jezelf als proactief, analytisch en zelfstandig. Uiteraard beschik je over uitstekende communicatieve en diplomatieke vaardigheden.

Wat bieden wij?
Een interessant pakket aan arbeidsvoorwaarden, waaronder:
- Leaseauto
- Coaching / begeleiding
- Opleiding
- Contract voor onbepaalde tijd
- Opdracht passend bij ambitie
- Reistijd niet langer dan een uur

Regio
Zuid Holland en Zeeland

Ben jij de persoon die past binnen bovengeschetst profiel en graag carrière wil maken binnen een groeiende en dynamische organisatie? Neem dan snel contact op met NIG Bestuursrecht, specialist in de bemiddeling van tijdelijke en vaste bestuursrecht specialisten door heel Nederland!

Mocht deze functie niet helemaal voldoen aan jouw wensen, maar ben jij wel een bestuursrechtspecialist. Neem dan gerust contact met ons op, zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken die bij jouw toekomstplannen passen.

Regio manager NIG Bestuursrecht.

Jessica Bohm
NIG bestuursrecht
Parklaan 48
1405 GR, Bussum
The Netherlands
+31(0)35 62 50 505
http://www.vacature-bestuursrecht.nl

###

0 comments:

 
Top
Powered by Olark