Weesp, Nederland ( PressReleaseCollection ) September 11, 2009 – “Relatiegeschenken voor promotionele doeleinden”.

Zeker in deze crisistijden blijkt dat bedrijven op zoek zijn naar creatieve manieren om hun medewerkers of klanten te benaderen. Relatiegeschenken (http://www.sell-plan.nl), premiums of andere promotionele artikelen kunnen hierin een grote rol spelen. Iets standaards is momenteel niet genoeg. Het bedrijf Sell-Plan heeft allerlei verrassende en creatieve concepten ontwikkeld en zij kan naast een adviserende rol het daadwerkelijk produceren, zodat uw bedrijfsnaam of merk blijft hangen bij de doelgroep. Recent is de nieuwe website geïntroduceerd en hierin staan bijvoorbeeld een Top 5 van premiums in vermeld. Vaak zijn deze artikelen inspelend op het seizoen en is er gekozen uit de niet traditionele promotionele artikelen, zoals de balpen en het memoblokje wat traditioneel het meest afgenomen wordt.

Waarom?
Sell-Plan is ruim 20 jaar toonaangevend op de markt van relatiegeschenken en premiums. Zo heeft Sell-Plan recent nog aan de basis gestaan van allerlei productintroducties zoals de promotionele Poken, http://www.logoyourpoken.nl
Naast het actiematig inzetten van premiums en relatiegeschenken stelt Sell-Plan onder de naam All-in merchandise collecties samen en verzorgt zij de totale voorraadbeheer en distributie van de branded artikelen voor bedrijven zoals Vodafone, Imtech, Florius en Holland Casino.

Voordelen
Sell-Plan heeft een uitstekende reputatie op het gebied van ontwikkeling, productie en creatief design. Alles is onder een dak: Van een ontwerpteam van zowel producten als grafische designs, webbased tools voor collectiebeheer tot de coördinatie van (Verre Oosten) producties en de uiteindelijke aflevering op consumentenniveau.

Wat biedt Sell-Plan?
Sell-Plan biedt een breed scala aan mogelijkheden:
- Vormgeving, DTP en productontwikkeling
- Marketing Communicatie en conceptontwikkeling
- Grafische producties
- Warehouse en voorraadbeheer
- ICT oplossingen, zoals webbased shops
- Actiematige promotionele artikelen en concepten
- Advies en productie
- Via haar andere divisie Loyalty-Plan, allerlei kort- en langlopende loyaliteits-, spaar- en incentiveprogramma’s

Bent u geïnteresseerd? Neem dan snel contact op met Sell-Plan Nederland BV

Arjan Kok
Sell-Plan Nederland
Flevolaan 38
1382 JZ Weesp
The Netherlands
+31(0)294 492 472
http://www.sell-plan.nl

###

0 comments:

 
Top
Powered by Olark