Utrecht, Nederland ( PressReleaseCollection ) October 29, 2009 – www.toysxl.nl ; “Nintendo DS Lite XL bundel actie in nieuwe webshop van Toys XL”.

De Nintendo DS Lite met Nintendogs of Professor Layton voor 129,- is één van de actie aanbiedingen in de nieuwe webshop van Toys XL. “Hiermee pak je als klant al direct 50,- voordeel ten opzichte van de gangbare prijs. Bovendien ontvang je als nieuw geregistreerde klant ook nog eens een kortingscoupon t.w.v. 15,- die te besteden is in één van de 19 vestigingen van Toys XL”, aldus Jaap Tiemens, managing Director van Toys XL.

De Nintendo DS Lite is nog steeds een van de populairste draagbare spelcomputers. Toys XL biedt op de webshop een zwarte Nintendo DS Lite aan met het spel Professor Layton en een roze DS met het spel Nintendogs. Maar ook producten van Little Tikes, Litle People en NintendoWii zijn extra voordelig. Deze speciale acties zijn terug te vinden op www.toysxl.nl en zijn onderdeel van het grote assortiment van Toys XL. “De eerste openingsaanbiedingen starten op donderdag 5 november, maar het feest gaat door tot het einde van de maand.”, aldus Jaap Tiemens. De officiële lancering van de webshop vindt op maandag 2 november plaats.

In de Toys XL winkels staan al bekend om hun ruime assortiment. Zo’n 12.000 artikelen zijn er te vinden. Met de komst van de nieuwe webwinkel wordt het assortiment online nog verder vergroot. Een andere opvallende zaak is dat klanten ook de mogelijkheid hebben hun artikelen die gekocht zijn in de webshop te ruilen of terug te brengen in één van de 19 vestigingen in het land.

De vestigingen van Toys XL zijn te vinden in Alkmaar , Almere, Amsterdam Osdorp, Arnhem, Beek, Breda, Den Haag, Eindhoven, Enschede, Groningen, Hengelo, Hoofddorp, Leeuwarden, Middelburg, Muiden, Roermond, Rotterdam, Utrecht Kanaleneiland en Utrecht the Wall.

Kom snel kijken op de nieuwe webshop www.toysxl.nl en profiteer van de geweldige actie aanbiedingen die tot eind november a.s. geldig zijn. Als je je nu registreert als klant van Toys XL, krijg je een kortingscoupon ter waarde van 15,- die je in een van onze vestigingen kan besteden.

We zien jullie graag snel online!

TOYS XL
Jaap Tiemens
Winthontlaan 8
3526 KV, Utrecht
The Netherlands
+31(0)30 28 55 000
http://www.toysxl.nl

###

0 comments:

 
Top
Powered by Olark