Bussum, Holland ( PressReleaseCollection ) juli 10, 2009 – “Solliciteren tijdens een diner voor je volgende carrière stap.”

Vanaf woensdag 8 juli 2009 zal NIG Sociale Zekerheid sollicitatiegesprekken voeren in een wat informele omgeving dan het kantoor. Alle job interviews worden tijdens een diner in een gezellig restaurant gehouden.

Via een advertentie campagne in landelijke en regionale dagbladen zullen professionals op het gebied van sociale zekerheid worden gevraagd om te kijken op de speciale website: www.vacaturediner.nl. Op deze actiesite kunnen mensen die op zoek zijn naar een leuke baan op het gebied van sociale zekerheid direct reageren op alle beschikbare vacatures. Geïnteresseerden kunnen hun c.v. opsturen en daarna zal er contact worden opgenomen door een, wie weet, toekomstige collega van NIG Sociale Zekerheid. Er zal dan na dit contact een reservering worden gemaakt in een restaurant met een keuken naar eigen keuze van de kandidaat.

“ Wij trachten alle kandidaten goed te leren kennen”, vertelt Faizel Lynch, directeur NIG Sociale Zekerheid. “Vaak merken wij dat de sollicitanten een gesprek in een wat informele sfeer toch veel prettiger kunnen vinden. Ze voelen zich eerder op hun gemak en dat zou het gesprek enorm kunnen bevorderen.” Faizel gaat verder;”het restaurant is de ontmoetingsplek en de maaltijd is ons bindmiddel.”

NIG Sociale Zekerheid is één van de detacheringdivisies van de Nederlandse Interim Groep, een jong en dynamisch bedrijf dat in korte tijd is uitgegroeid tot een succesvolle onderneming met landelijk meer dan 600 werknemers.

NIG Sociale Zekerheid is een gespecialiseerde detacheringorganisatie, die zich richt op diverse functies binnen gemeenten, ministeries en uitkeringsinstanties. Veel van onze collega’s zijn werkzaam als: klantmanager inkomen, casemanager, consulent werk en inkomen, Wmo consulent, indicatiesteller, reïntegratieconsulent, medewerker schuldhulpverlening, medewerker uitkeringsadministratie, consulent WI, toetser/beslisser, projectleider, beleidsmedewerker, handhavingspecialist, kwaliteitsmedewerker, medewerker terugvordering, medewerker bezwaar en beroep, coördinator sociale zaken en hoofd sociale zaken (a.i.).

Faizel Lynch
NIG Sociale Zekerheid
Parklaan 48
1405 GR Bussum
The Netherlands
+31(0)35 62 50 505
http://www.vacaturediner.nl

###

0 comments:

 
Top
Powered by Olark